Stresscoaching

Hvorfor bruge en stresscoach?

Situationer hvor en stresscoach er det rigtige valg, er dér hvor du enten er ramt af stress eller du ønsker at forebygge stress.

Hjælp fra en certificeret stresscoach er en rigtig effektiv metode til håndtering af din situation, så du arbejder med dine vaner og mønstre og på den måde skaber en hverdag uden stress.

Stresscoaching består af en kombination af samtaler med en stresscoach og af effektive øvelser, værktøjer, redskaber og teknikker til at håndtere og forebygge stress.

Når vi rammes af stress, giver det os mulighed for at vende blikket indad, og se på hvad der er vigtigt for dig, hvordan du finder hjem i dig selv.

Stress er en naturlig biologisk reaktion, der udløses i kroppen, når vi føler os truet. Og kortisol og adrenalin aktives og hjælper kroppen med at håndtere situationen. Hvis du over en længere periode belastes fysisk og psykisk uden mulighed for restitution, vil det medføre negative konsekvenser.

Det afgørende for om vi får stress er vores evne til at veksle mellem aktivitet og hvile, samt om vi formår at lukke af for tankemylder og bekymringer.

Stresscoaching forløb

Vi starter med et telefonmøde på 15 minutter for at afklare, om der er kemi og om vi er gode sammen.

Udgangspunktet er, at du oplever stress eller symptomer på stress. Vi skal derfor sammen fastlægge et forløb med en række sessioner, normalt mellem 6 og 10 sessioner á 1 times varighed. Jeg anbefaler at sessionerne falder med ca. 10 dages mellemrum. Prisen for det samlede forløb er kr. 10.000

Coaching

Hvordan arbejder jeg?

Coaching er en disciplin, hvor vi gennem samtaler, nysgerrighed og spørgsmål får skabt klarhed, så du selv får indsigt i nye perspektiver og ser svar på den tvivl du kan have. Når vi har coaching sessioner vil min rolle som coach være at skabe et åbent og tillidsfuldt rum og stille de spørgsmål, der støtter dig i at finde svaret hos dig selv. Du definerer altid selv dit mål.

Vi gennemgår modeller og bruger værktøjer, så du også kan øve dig på nye vaner, nye mønstre, i din hverdag.

Jeg forholder mig ikke til hvad der er ”rigtig eller forkert”, men som coach er jeg nysgerrig og stiller spørgsmål, så du finder den retning som, er rigtig for dig. 

Fortrolighed

Som coach har jeg tavshedspligt og videregiver ingen oplysninger om dig, eller de samtaler vi har, i det fortrolige rum, når du coaches.

Online coaching

Hvis du enten bor langt væk fra mig, eller har en travl hverdag, og ønsker et online coachingforløb er det også en mulighed. Ring til mig og lad os aftale nærmere.

15 min gratis samtale

Er der kemi og kan jeg hjælpe med dit mål og ønsker for forløbet?

Før du beslutter, om du vil starte et forløb med coachingsamtaler med mig, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale, så vi kan vurdere om vi er gode sammen. Om der er kemi og om dit mål og ønsker for forløbet er noget, jeg kan hjælpe med.

Udtalelser 

Hvad siger mine klienter?

“Lotte har en fantastisk empati. Hun er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Hun er en stor menneskekender. Jeg har arbejdet med Lotte i mange år og i alle vores samtaler viser hun altid at hun er en meget erfaren, kompetent og ærlig Coach. Jeg kan på det varmeste anbefale Lotte, når du har brug for at finde ud af, hvad dit næste skridt skal være, og du ikke kan selv finde vejen. ”

Cornelia Steenberg – Solutions Architect, Lionbridge