ICF certificeret mastercoach

Jeg glædes hver gang jeg kan være med til at udvikle mennesker

Gennem mange år arbejdede jeg i store organisationer med salg & markedsføring og kommunikation. Det var gode år, hvor jeg lærte meget om erhvervslivet. Jeg boede på landet i en gammel mølle med mand og børn og pendlede til byen hver dag. Jeg var mellemtilfreds og søgte efter noget jeg kunne brænde for, have en passion for. Jeg blev startede min egen lille virksomhed og har drevet den gennem de seneste 8 år. I arbejdet med mine kunder, med andre selvstændige og iværksættere blev jeg interesseret i at rådgive, sparre med kunderne og finde nye veje. Og det blev starten på min coachuddannelse, og nu også en ICF certificeret mastercoach uddannelse med specialer i ledelsescoaching, skyggecoaching og stresscoaching.

Mennesker og relationer interesserer mig, både at høre deres historie og hjælpe dem med at se nye og andre muligheder i deres liv, og finde deres vej gennem de bakker & dale som livet byder på.

Jeg glædes hver gang, jeg kan være med til at udvikle mennesker. At være med til at få klarhed over det potentiale, som måske ligger lige foran dig. Med coaching får du flere perspektier til rådighed, du lærer at lytte til dine tanker og følelser og på den måde få øje på  de værdier, som du ønsker at leve med.

15 min gratis samtale

Er der kemi og kan jeg hjælpe med dit mål og ønsker for forløbet?

Før du beslutter, om du vil starte et forløb med coachingsamtaler med mig, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale, så vi kan vurdere om vi er gode sammen. Om der er kemi og om dit mål og ønsker for forløbet er noget, jeg kan hjælpe med.

Live your dream