Business

coaching

Måske har du kompetencer og potentialer, som du ikke føler kommer helt i spil i din karriere.

Ledere bruger rigtig meget tid på mennesker, dialog, samtaler og at bygge tillid op mellem mennesker. Som leder kan du have brug for et fortroligt rum, hvor du kan tale om de overvejelser du gør dig. Og have en coach som er med til at skabe struktur i dine opgaver som leder.

Vi arbejder med konkrete værktøjer, som du kan bruge i dit arbejde.

Måske har du kompetencer og potentialer, som du ikke føler kommer helt i spil i din karriere. Det er her jeg kan støtte dig, så du udvikler dig og får de potentialer på banen.

Vi starter med et gratis møde på 15 minutter for at afklare, om der er kemi og om du synes jeg er den rette person til at coache dig.

Business coachingforløb

Vi starter med et grundforløb på 5 sessioner, som kører over ca. 3 måneder. Grundforløbet koster kr. 6.000 eks. moms.

Hvis vi sammen er enige om at du rykker dig mod dit mål, drøfter vi mulighederne for et længere forløb, typisk i vinduer af ca. 3 måneder. Disse efterfølgende vinduer koster kr. 4.000 pr. vindue. Et forløb skal normalt ikke strække sig over mere end 1 år.

Coaching

Hvordan arbejder jeg?

Coaching er en disciplin, hvor vi gennem samtaler, nysgerrighed og spørgsmål får skabt klarhed, så du selv får indsigt i nye perspektiver og ser svar på den tvivl du kan have. Når vi har coaching sessioner vil min rolle som coach være at skabe et åbent og tillidsfuldt rum og stille de spørgsmål, der støtter dig i at finde svaret hos dig selv. Du definerer altid selv dit mål.

Vi gennemgår modeller og bruger værktøjer, så du også kan øve dig på nye vaner, nye mønstre, i din hverdag.

Jeg forholder mig ikke til hvad der er ”rigtig eller forkert”, men som coach er jeg nysgerrig og stiller spørgsmål, så du finder den retning som, er rigtig for dig. 

Fortrolighed

Som coach har jeg tavshedspligt og videregiver ingen oplysninger om dig, eller de samtaler vi har, i det fortrolige rum, når du coaches.

Online coaching

Hvis du enten bor langt væk fra mig, eller har en travl hverdag, og ønsker et online coachingforløb er det også en mulighed. Ring til mig og lad os aftale nærmere.

15 min gratis samtale

Er der kemi og kan jeg hjælpe med dit mål og ønsker for forløbet?

Før du beslutter, om du vil starte et forløb med coachingsamtaler med mig, tilbyder jeg en gratis telefonsamtale, så vi kan vurdere om vi er gode sammen. Om der er kemi og om dit mål og ønsker for forløbet er noget, jeg kan hjælpe med.

Udtalelser 

Hvad siger mine klienter?

“Lotte har en fantastisk empati. Hun er god til at lytte og stille de rigtige spørgsmål. Hun er en stor menneskekender. Jeg har arbejdet med Lotte i mange år og i alle vores samtaler viser hun altid at hun er en meget erfaren, kompetent og ærlig Coach. Jeg kan på det varmeste anbefale Lotte, når du har brug for at finde ud af, hvad dit næste skridt skal være, og du ikke kan selv finde vejen. ”

Cornelia Steenberg – Solutions Architect, Lionbridge